• Klantenservice:

  Gratis huidadvies & samples

 • Snelle bezorging:

  Op werkdagen voor 14.00 besteld, volgende dag in huis

 • Verzenden:

  Gratis verzenden vanaf €75,-

 • Verrassing:

  Cadeautje vanaf €50,-

Huidverbetering

Acne behandeling 45 minuten 59,00
Acne behandeling 60 minuten 82,50
(deze behandelingen worden eventueel vergoed door uw zorgverzekeraar)

Neoderma kruidenpeeling  60 min. 88,50
Deze biologische peeling is gebaseerd op een combinatie van planten Heeft een therapeutische en verjongende werking, zeer effectief voor het behandelen van o.a. acne, rosacea, littekens, pigmentvlekken, rokershuid. Voor alle huidtypen geschikt
Kuur 3x in 20 dagen 237,50

Micro-needling*
Microneedling is een behandeling voor het gezicht, hals en decolleté waarbij de huideigen stof hyaluron in combinatie met vitamine en mineralen in kleine hoeveelheden d.m.v. prikjes in de huid worden gebracht. Uw huid voelt gladder en steviger aan en zal minder snel verslappen.
Gezicht  125,00
Gezicht+ hals 150,00

Mesotherapie by Skeyndor. 95,00*
Meso cosmetische behandeling die rimpels en uitdrukkingslijntjes verzacht door de stevigheid van de huid te vergroten, het stimuleert de huid met natuurlijke componenten zoals collageen, elastine en hyaluronzuur. Geschikt voor alle typen verouderde huid of de huid die vroegtijdig verouderd is door de zon. Deze behandeling is alleen in kuurverband te boeken.

Bindweefsel massage los 42,50*
Bindweefsel massage en cosmetisch mini-lift masker 89,50

Zeer stevige gezichtsmassage die de doorbloeding activeert. Hierna volgt een liftend spanmasker, u krijgt daardoor een een gezonder, jeugdiger en strakker uitzien.

Microdermabrassie 60 minuten 92,50*
Het natuurlijke peeling proces (de afvoer van dode huidcellen) vertraagt vanzelf als we ouder worden, maar kan ook worden geblokkeerd door de invloeden van luchtvervuiling of verkeerde eetgewoonten. Het peeling proces stagneert dan en dode cellen blijven in de huid vastzitten. Hoog tijd voor Microdermabrassie: de natuurlijke, intensieve en effectieve verjongingskuur voor uw huid. En absoluut veilig voor ieder huidtype en iedere huidkleur. Dat is begrijpelijk, want Microdermabrassie is de meest geavanceerde en revolutionaire techniek waarover wij beschikken. Een echte doorbraak op het gebied van huidverjonging. Kleine rimpeltjes, ongewenste pigmentvlekken, vergrote poriën en huidonzuiverheden verdwijnen na een complete kuur. Microdermabrassie zorgt ervoor dat de dode huidcellen laagje voor laagje worden verwijderd. En is dus ook uitermate geschikt voor een futloze, droge en ruwe huid, voor de behandeling van acne, een vette huid en een zonbeschadigde huid. Het resultaat? Het herstel van uw natuurlijke schoonheid, zichtbaar in een frisse, gladde en strakke huid die er opmerkelijk jonger uitziet.

Toskani chemische peeling*
Bij een chemische peeling worden d.m.v. zuren de huidcellen losgeweekt. Oude huidcellen schilferen af en aanmaak van nieuwe cellen worden gestimuleerd. De huid oogt en voelt fris en egaal.
Intensiteit 1 30 minuten peeling 75,-
Intensiteit 2 45 minuten peel-off masker 95,-
Intensiteit 3 75 minuten incl. peel-off masker +bindweefselmassage 117,50

Purebeau Fibroblast
De Fibroblast applicator geeft een Plasmatische flits, waardoor de overtollige huid zichtbaar verminderd. Het PUREBEAU FIBROBLAST apparaat produceert aan het uiteinde van de fibroblast applicator een kleine plasmatische flits. De flits springt vervolgens over op de huid en laat het verdampen, er ontstaat een klein puntje ter grote van een micromillimeter. Het puntje minimaliseert de huid en de directe omgeving. Verschillende puntjes worden strategisch geplaatst en afhankelijk van het gebied wordt er een patroon gekozen. Het gevolg van deze strategische plaatsing is dat de puntjes de overtollige huid zichtbaar verminderen voor prijzen  en meer uitleg klik op de pagina purebeau Fibroblast.

PBSerum 30 minuten  47,50*
PbSerum wordt gebruikt bij: ( ook voor 25 extra bij te boeken bij uw gezichtsbehandeling )

 • Rimpels in het gelaat
 • Verslapping van de huid
 • Een vale huid
 • Een huid met oneffenheden
 • Gecombineerde/vette/acne huid
 • Rosacea/couperose

Pb Serums zijn Cosmeceuticals op basis van gevriesdroogde enzymen en kunnen gezien worden als cosmetica met farmaceutische eigenschappen.
Het gebruik van deze enzymen in behandel- en thuisproducten op een farmaceutisch kwaliteitsniveau, werken in de diepere lagen van de huid. Zij stimuleren de vernieuwing en inwendige functies van de cel. De werkzame stoffen zijn in staat de huid blijvend te beïnvloeden. De moleculaire samenstelling van pb serum is veel kleiner dan die van cosmeticaproducten, waardoor de ingrediënten dieper in de huid en beter door de huid opgenomen worden. De concentratie van de werkstoffen is daarnaast vele malen hoger, waardoor het effect veel krachtiger is en langduriger doorwerkt. De vriesdroogtechniek zorgt er voor dat de werkzame stoffen tot meer dan 15 jaar stabiel blijven. Dit zonder toevoeging van conserverings- of andere middelen. Het betreffen 100% pure ingrediënten.

*Behandelingen in kuurverband, 5+1 gratis. korting wordt verrekend bij de laatste behandeling

Schrijf in op onze nieuwsbrief!