• Klantenservice:

  Gratis huidadvies & samples

 • Snelle bezorging:

  Op werkdagen voor 14.00 besteld, volgende dag in huis

 • Verzenden:

  Gratis verzenden vanaf €75,-

 • Verrassing:

  Cadeautje vanaf €50,-

Matis gezichtsbehandelingen

De verzorgingsproducten van Matis zijn hoogwaardige, luxe producten. Matis is een frans merk dat zich onderscheid door het gebruik van Matisferen, een gepatenteerde stof die het zuurstof gehalte in de huid verhoogd en dus zorgt dat de huid langer jong, fris en stralend blijft!

Huidanalyse 25 min. 25,-
Met ons Matis skinanalyser kunnen wij een totaalbeeld krijgen van uw huidsituatie op 8 verschillende punten. o.a. huidverslapping, vochtgehalte, rimpels, gevoeligheid.

Matis basic, 45 min. 57,00
huidanalyse, reiniging, oog/lippeeling, scrub, stomen en onzuiverheden verwijderen, masker, oog/lipmasker, dagverzorging.

Matis comfort 60 min. 70,00
Huidanalyse, reiniging, oog en lippeeling, scrub, epileren van de wenkbrauwen, stomen/onzuiverheden verwijderen, oog en lip masker, masker incl schouder/decolleté massage, dagverzorging. 

Matis de Luxe 90 min. 82,50
Huidanalyse, reiniging, welkomstmassage, oog en lipppeeling, scrub, epileren van de wenkbrauwen, stomen incl. serum, onzuiverheden verwijderen, speciaal serum, uitgebreide massage, masker, oog en lip masker, decolleté masker, handen incremen, dagverzorging.

Matis speciaal,90 min. 89,50 (deze behandeling kan speciaal voor meest gevoelige en over ge-pigmenteerde huid.)
Huidanalyse, reiniging, welkomstmassage, oog en lip peeling, scrub, epileren, stomen, onzuiverheden verwijderen, uitgebreide massage, masker, oog en lip masker, dagverzorging.

Matis anti-aging 90 min. 95,00
Complete verschillende gezichtsbehandeling voor vrouwen die alleen genoegen nemen met het allerbeste! ( deze behandelingen bevatten alles onder natuurlijke schoonheid en jeugdigheid van de huid te behouden)

Matis Heren behandeling, 60 min. 72,50 

Alle behandelingen kunnen worden uitgebreid met een voetmassage of oogpakking voor € 15,50

p.s De producten van Matis kunnen een grote impact hebben op uw huid door de hoge percentages aan actieve werkstoffen. Het beste voor uw huid is om deze producten thuis te blijven gebruiken om de resultaten van de behandelingen te behouden. Deze samenwerking is zeer belangrijk, want deze versterkt,versneld en behoud de zichtbare resultaten