• Klantenservice:

  Gratis huidadvies & samples

 • Snelle bezorging:

  Op werkdagen voor 14.00 besteld, volgende dag in huis

 • Verzenden:

  Gratis verzenden vanaf €75,-

 • Verrassing:

  Cadeautje vanaf €50,-

SanaSlank

De medisch onderbouwde formule voor een slanke en gezonde levensstijl. De SanaSlank methode is een volledig programma, dat begeleiding biedt bij snel en verantwoord gewicht verliezen én gezond op gewicht blijven.

SanaSlank Eiwitproducten
Gedurende het SanaSlankdieet eet u geen koolhydraten en suikers, waardoor uw lichaam op een andere manier energie dient te verkrijgen. Hierdoor gaat het lichaamsvetten verbranden. Deze vetverbranding, oftewel ketose, is een natuurlijke afslankreactie van het lichaam. Het is van essentieel belang dat u hiervoor voldoende hoogwaardige eiwitten binnen krijgt, zodat u geen spiermassa verliest. Om hier zeker van te zijn maakt SanaSlank gebruik van de beste kwaliteit eiwitproducten. De SanaSlank maaltijden zijn er in meer dan 100 verschillende smaken, waaronder bijvoorbeeld chili, pizza, nootjes,
toast, pannenkoeken en pasta’s. Maar voor de lekkere trek heeft SanaSlank diverse producten, wat dacht u van een brownie tijdens uw dieet? Naast de SanaSlank producten dient u iedere dag 2x verse groenten te eten.

Begeleiding en impedantiemetingen
U volgt het dieet onder intensieve begeleiding. Deze begeleiding bestaat uit een intakegesprek en wekelijkse controles. Tijdens de controles wordt u gewogen op de impedantiemeter, welke naast het totale gewicht ook de vetmassa, het vetpercentage, het vochtgehalte en de vetvrije massa meet. Wanneer u uw streefgewicht bereikt heeft gaat de begeleiding door, nu gericht op gezond eten en bewegen om zo op een prettige manier uw gewicht te kunnen behouden.

Voedingsupplementen
Om ervoor te zorgen dat u geen vitaminen en mineralen tekort komt, gebruikt u tijdens het SanaSlankdieet ook SanaSlank voedingssupplementen. Uw SanaSlank gewichtsconsulent(e) zal u hierin adviseren.

Gewichtsconsulent(e)
Alle SanaSlank gewichtsconsulent(e)s zijn door SanaSlank Nederland uitgebreid getraind en gecertificeerd.

Voordelen van het SanaSlankdieet:
Verlies vele kilo’s
Geen hongergevoel
Medisch onderbouwd
Geen last van jojo effect
Behoud van spiermassa
Verlies van eigen lichaamsvet
Contourverbetering
Verlaging de van bloeddruk

Schrijf in op onze nieuwsbrief!