• Klantenservice:

  Gratis huidadvies & samples

 • Snelle bezorging:

  Op werkdagen voor 14.00 besteld, volgende dag in huis

 • Verzenden:

  Gratis verzenden vanaf €75,-

 • Verrassing:

  Cadeautje vanaf €50,-

Huidverbetering

Acne behandeling 45 minuten 70,-
Acne behandeling NEODERMA KRUIDENPEELING 75 minuten 97,50
(deze behandelingen worden eventueel vergoed door uw zorgverzekeraar)

Neoderma kruidenpeeling  60 min. 97,50
Deze biologische peeling is gebaseerd op een combinatie van planten en kruiden en heeft een therapeutische en verjongende werking, zeer effectief voor het behandelen van o.a. acne, rosacea, littekens, pigmentvlekken, rokershuid. De peeling werkt niet huid verdunnend.  De NEODERMA Biopeeling heeft twee varianten, de Floret Edition en de Earth Edition.

De Floret Edition is speciaal voor de dunne en uiterst gevoelige huiden. Deze peeling bevat dan ook meer kalmerende ingrediënten en de peeling voelt minder grof aan.

De Earth Edition is daarentegen weer mooi voor acne, grove poriën, (acne)littekens, slechte doorbloeding en de rokershuid. Deze peeling voelt grover aan maar werkt ook niet huid verdunnend en beschadigd de huid niet. De kruiden in de EARTH EDITION zijn gebaseerd op het elimineren van de propioni bacterie die acne veroorzaakt, en het vernieuwen van de huidlagen voor een algehele verbetering en het verbeteren van de (beschadigde) huidstructuur.

Na beide varianten is de huid aanzienlijk roder en kan de huid wat gloeien. De huid voelt gevoeliger aan, dit zijn de actieve kruiden die nu nog op/in de bovenste huidlaag liggen. Binnen 24 uur verdwijnt dit gevoel, dan zijn de kruiden ingedaald en gaan daar 10 dagen lang hun werking doen.

Kuur 3x in 21 dagen 275,-

Microneedling
Microneedling is een behandeling voor het gezicht, hals en decolleté waarbij de huideigen stof hyaluron in combinatie met vitamine en mineralen in kleine hoeveelheden d.m.v. prikjes in de huid worden gebracht. Uw huid voelt gladder en steviger aan en zal minder snel verslappen. De huid zet aan tot vernieuwing, met het regeneratie complex worden ook grove poriën, (acne) littekens en beschadigde huid aanzienlijk verbeterd.
Gezicht  135,-
Gezicht+ hals 160,-

Bindweefsel massage los 52,50
Bindweefsel massage en cosmetisch mini-lift masker 99,-

De bindweefselmassage is een zeer stevige gezichtsmassage die de doorbloeding en cel vernieuwing activeert. Tijdens de massage geef je de cellen het idee dat deze beschadigen, dit is niet echt zo. Wanneer de huid dit seintje krijgt worden de fibroblasten in de bindweefsellaag van de huid aangewakkerd en gaan van binnenuit de huid verstevigen en opvullen. Direct na de massage voelt en ziet de huid er voller en mollig uit. De mooiste resultaten zijn te behalen voor een 6 weekse kuur (elke week 1 behandeling) en deze jaarlijks te herhalen. De cosmetische minilift is een speciaal masker wat na een bindweefselmassage wordt uitgevoerd. De minilift wordt ook wel een spanmasker genoemd, hij spant de huid in een liftende richting en geeft je onderhuids bindweefsel een daadwerkelijke work-out. Na het masker heeft de huid direct een gezonder, jeugdiger en strakker aanzien.

Microdermabrasie 60 minuten 97,50
Het natuurlijke peeling proces (de afvoer van dode huidcellen) vertraagt vanzelf als we ouder worden, maar kan ook worden geblokkeerd door de invloeden van luchtvervuiling of verkeerde eetgewoonten. Het peeling proces stagneert dan en dode cellen blijven in de huid vastzitten. Hoog tijd voor Microdermabrasie: de natuurlijke, intensieve en effectieve verjongingskuur voor uw huid. En absoluut veilig voor ieder huidtype en iedere huidskleur. Dat is begrijpelijk, want Microdermabrasie is de meest geavanceerde en revolutionaire techniek waarover wij beschikken. Een echte doorbraak op het gebied van huidverjonging en huidverbetering. Kleine rimpeltjes, ongewenste pigmentvlekken, vergrote poriën en huidonzuiverheden verdwijnen na een complete kuur. Microdermabrasie zorgt ervoor dat de dode huidcellen laagje voor laagje worden verwijderd. En is dus ook uitermate geschikt voor een futloze, droge en ruwe huid, voor de behandeling van acne, een vette huid en een zonbeschadigde huid. Het resultaat? Het herstel van uw natuurlijke schoonheid, zichtbaar in een frisse, gladde en strakke huid die er opmerkelijk jonger uitziet.

TOSKANI chemische peeling
Bij een chemische peeling worden d.m.v. zuren de huidcellen losgeweekt. Oude huidcellen schilferen af en aanmaak van nieuwe cellen worden gestimuleerd. De huid oogt en voelt fris en egaal.

Er zijn meerdere varianten van de peelingen. Daarom zijn de TOSKANI chemische peelings voor elke huid en huidindicatie geschikt. Bespreek met uw specialist voor welke peeling u in aanmerking komt.

Intensiteit 1: 30 minuten (peeling) 75,-
Intensiteit 2: 45 minuten (peeling +peel-off masker) 95,-
Intensiteit 3: 75 minuten (peeling+ peel-off masker +bindweefselmassage) 120,-

TOSKANI TCA PEELING 150,00

Bij de TCA peeling wordt de huid compleet gestript van oude huidcellen. De peeling is daarom niet geschikt voor een gevoelige huid.

De behandeling bestaat uit het reinigen van de huid waarna de peeling wordt aangebracht. Deze moet 10 minuten intrekken en hierna wordt een zonbescherming en dagverzorging aangebracht.

Binnen drie dagen zal u gaan beginnen met vervellen, een nieuwe huid word zichtbaar. Dit proces duurt gemiddeld 7 tot 10 dagen. Om het proces comfortabeler te maken wordt de TOSKANI Total Recovery Cream aangeraden. Deze versnelt het herstelproces en beschermt de nieuwe huid. Minimaal 2 keer per dag aanbrengen gecombineerd met een SPF 50.

Bespreek met uw specialist of u in aanmerking komt voor de TCA

PUREBEAU Fibroblast
De Fibroblast applicator geeft een plasmatische flits, waardoor de overtollige huid zichtbaar verminderd. Het PUREBEAU FIBROBLAST apparaat produceert aan het uiteinde van de fibroblast applicator een kleine plasmatische flits. De flits springt vervolgens over op de huid en laat het verdampen, er ontstaat een klein puntje ter grote van een micro millimeter. Het puntje minimaliseert de huid en de directe omgeving. Verschillende puntjes worden strategisch geplaatst en afhankelijk van het gebied wordt er een patroon gekozen. Het gevolg van deze strategische plaatsing is dat de puntjes de overtollige huid zichtbaar verminderen voor prijzen  en meer uitleg klik op de pagina PUREBEAU Fibroblast.

Schrijf in op onze nieuwsbrief!