• Klantenservice:

  Gratis huidadvies & samples

 • Snelle bezorging:

  Op werkdagen voor 14.00 besteld, volgende dag in huis

 • Verzenden:

  Gratis verzenden vanaf €75,-

 • Verrassing:

  Cadeautje vanaf €50,-

Permanente Make-up door specialiste Kelly Cremer, GGD gekeurd.

Jarenlang plezier van een prachtig uiterlijk door een natuurlijke styling van ogen, lippen en wenkbrauwen.

Met permanente make-up ( PMU) bent u dag en nacht perfect verzorgd.
Ook zonder make-up heeft u een verzorgde en toch natuurlijke uitstraling.
PMU is geschikt voor iedereen die er op elk moment verzorgd uit wil zien.
Met PMU helpt u de natuur een handje; u hoeft nooit meer ongerust in de spiegel te kijken bij een bezoek aan het strand, het zwembad of de sauna om daarna snel uw make-up bij te moeten werken.

Voor wie is PMU bestemd?

Permanente make-up is bedoeld voor mensen die:

 • Geen of weinig wenkbrauwen hebben
 • Moeite of geen tijd hebben om zich op te maken
 • Geen haren meer hebben ( bijv. door ziekte)
 • Geen strakke liplijn hebben
 • Vollere lippen willen
 • Contactlenzen of een bril dragen
 • Veel aan sport doen
 • Sauna/strandgangers
 • Allergisch zijn voor normale make-up

Kelly Cremer is een gediplomeerd en GGD geregistreerd fulltime ervaren permanente make-up specialiste. Zij is een perfectionist in haar vak en behandelt u liever de eerste keer iets lichter van kleur zodat zij de tweede keer de puntjes op de “i” kan zetten voor het perfecte resultaat. Haar passie en streven is dan ook om iedereen met een zo’n natuurlijk mogelijke uitstraling weer naar huis te laten gaan.

Waarom permanente make-up

Met permanente make-up bent u dag en nacht verzorgd. Ook zonder make-up heeft u een verzorgde en toch natuurlijk uitstraling. Permanente make-up is geschikt voor iedereen die erop elk moment verzorgd uit wil zien. Met permanente make-up helpt u de natuur een handje; u hoeft nooit meer ongerust in de spiegel te kijken bij een bezoekje aan het strand, het zwembad of de sauna om daarna weer snel uw make-up bij te moeten werken.

Hoe werkt het

Met een steriele naaldmodule wordt de pigmentatie heel ondiep en bijna gevoelloos in de bovenste huidlaag aangebracht. Hiermee kunnen correcties en of verfraaiingen worden aangebracht aan lippen, ogen en wenkbrauwen. De manier van werken, de pigmenten en materialen voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van onder andere de GGD en de voedsel en waren autoriteit.

Het resultaat van de pigmentatie is verrassend natuurlijk en blijft gedurende 3 tot 5 jaar mooi om vervolgens langzaam te vervagen. Daarna kunt u het bijvoorbeeld 1 keer per 1 á 2 jaar laten bijwerken. Zo’n 3 á 4 weken na de behandeling moet u altijd terug komen voor een nabehandeling (service) om de puntjes op de “i” te zetten.

Advies voor verlichting tijdens de behandeling

De behandeling is niet geheel pijnloos maar geeft een beetje een schrijnend / brandend gevoel. Dit kunt u verlichten door vóór de behandeling bij uw huisarts EMLA crème aan te vragen. Dit is een oppervlakkige verdovingscrème die heel goed werkt tijdens de permanente make up behandelingen.

Nabehandeling

Als u klaar bent met de behandeling is het van groot belang dat u zorgt dat u thuis de behandelde plek goed en hygiënisch verzorgd. U krijgt van ons de specifieke crème daarvoor met de daarbij behorende informatie gratis mee naar huis.
Houdt rekening met de volgende aspecten als u permanente make-up wilt laten aanbrengen:

 • Kleurintensiteit:
  om tot een goed resultaat te komen wordt de kleur aanmerkelijk donkerder ingezet om tot het gewenste eindresultaat te komen. Houdt rekening met het feit dat bijvoorbeeld wenkbrauwen zichtbaar donkerder zijn gedurende de eerste dagen. Laat permanente make-up daarom niet vlak voor een feest of andere gelegenheid aanbrengen. Liever ruim vooraf of erna.
 • Hygiëne:
  Om hygiënische redenen mag u gedurende 8 dagen na de behandeling niet in de sauna, zwembad of zee. Houdt dus rekening bij het aanbrengen van permanente make-up met uw vakantieplannen.
 • UV-licht:
  Zolang de huid nog niet volledig hersteld is zijn de pigmenten gevoelig voor UV-licht. U mag gedurende 8 dagen na de behandeling geen gebruik maken van de zonnebank. Ook hier geldt dat u rekening moet houden met uw vakantieplannen.
 • De eerste dagen na de behandeling:
  Direct na het aanbrengen van permanente make-up kan een lichte zwelling optreden. Deze zwelling verdwijnt echter weer binnen enkele uren. Doordat pigment in de huid wordt aangebracht kunnen er tevens kleine korstjes ontstaan die nauwelijks zichtbaar zijn. Deze korstjes mag u niet zelf verwijderen, ze moeten uit zichzelf loslaten.

Onze specialiste Kelly Cremer is GGD gekeurd en mb cosmetics gecertificeerd.

Prijzen nieuw:
Wenkbrauwen: microblading of ombre375,00
Combi brows (shadow + microblading):375,00
Ooglijn boven + onder:375,00
Ooglijn boven of onder:275,00
Designer lijn boven :325,00
Designer lijn boven + normaal onder :400,00
Liplijn :375,00
lippen inkleuren  :450,00

Prijzen zijn inclusief een nabehandeling na 6 weken.

 

Prijzen bijwerken binnen 2 jr

Wenkbrauwen:175,00
Combi Brows:175,00
Ooglijn boven+ onder:175,00
Ooglijn boven of onder:125,00
Designerlijn boven:150,00
Liplijn:175,00
Lippen inkleuren:225,00

* Deze bijwerkprijzen gelden alleen als de nieuwe set bij ons is gedaan. Wanneer dit niet het geval is wordt de prijs in overleg bepaald.

Extra 3e nabehandeling binnen 6-8 weken €70,-

Schrijf in op onze nieuwsbrief!