• Klantenservice:

  Gratis huidadvies & samples

 • Snelle bezorging:

  Op werkdagen voor 14.00 besteld, volgende dag in huis

 • Verzenden:

  Gratis verzenden vanaf €75,-

 • Verrassing:

  Cadeautje vanaf €50,-

Annemarie Börlind

Natural Beauty est. 1959

Annemarie Börlind is de pionier op het gebied van natuurlijkcosmetica. Annemarie Börlind staat voor aantoonbaar werkzame natuurcosmetica, die wij door innovatief en duurzaam handelen ontwikkelen uit unieke grondstoffen.

 • Met plantenextracten uit gecontroleerd biologische teelt
 • Water uit eigen diepe bron
 • Bevestigde werkzaamheid
 • Zonder dierextracten en vegan
 • Vrij van parabenen en sulfaten
 • CSE gecertificeerd

Annemarie Lindner, de oprichtster van het imperium, zelf kwam met de quote “Ik smeer niet op mijn gezicht wat ik niet kan opeten.” Vanuit deze zin is het merk Annemarie Börlind ontstaan met behulp van haar man. Het werd een waar familiebedrijf gelegen in het Zwarte Woud in Duitsland waar tot op de dag van vandaag alle producten worden gefabriceerd.

Matis

Beauty expert since 1936

Matis is een merk dat verschillende tijden en modes heeft doorstaan en met zijn lange ervaring in de wereld van schoonheid is het altijd in de buurt van de vrouw en haar behoeften. De luxueuze geuren en texturen zijn een reflectie van de Franse elegantie en Parijse sferen en traditie. Zowel behandelingen en thuisgebruik geven je een volledige ervaring tijdens zowel het aanbrengen thuis als tijdens een gezichtsbehandeling.

De thuis- en behandel producten van Matis bevatten hoogwaardige ingrediënten waaronder Vitamine C, hyaluronzuur en verschillende AHA’s. Buiten deze hoogwaardige ingrediënten maakt Matis gebruikt van de meest kwalitatieve kaviaar in haar crèmes en serums. Het merk maakt gebruik van minder natuurlijke ingrediënten, dit om traditie te behouden en haar klanten te blijven verblijden met de altijd gewaardeerde kwaliteit, effectiviteit, textuur en geur.

Toskani

Expertise in medische cosmetica

Toskani komt oorspronkelijk uit Barcelona waar het bedrijf begon als apotheek. Na 30 jaar ervaring in het ontwikkelen en creëren van esthetisch medische cosmetica, hebben ze een nieuwe cosmeticalijn gecreëerd met behulp van hun expertise en onderzoek.

TOSKANI heeft een lijn van cosmetica ontwikkeld met dezelfde actieve ingrediënten waarmee professionele behandelingen worden gegeven. Daarom zijn de thuisproducten dé perfecte aanvulling op (huid verbeterende) gezichtsbehandelingen.

Toskani werkt uitsluitend met hoge percentages van de meest gewaardeerde ingrediënten zoals; glycolzuur, retinol, hyaluronzuur, vitamine A/B/C/E en melkzuur.

De speciale formuleringstechnologie garandeert dat het tot in de dieper gelegen huidlagen wordt gebracht en zo van binnenuit gaat zorgen voor huidverbetering.

Onze andere merken:
Alessandro, Superlash, Smileffect, Pinkgellac, Marc Inbane, Neoderma, Sen&zo

Make-up:

Pupa

Deze merken zijn ook verkrijgbaar in de webshop

Schrijf in op onze nieuwsbrief!