• Klantenservice:

  Gratis huidadvies & samples

 • Snelle bezorging:

  Op werkdagen voor 14.00 besteld, volgende dag in huis

 • Verzenden:

  Gratis verzenden vanaf €75,-

 • Verrassing:

  Cadeautje vanaf €50,-

Bekijk ook onze facebookpagina

Lees hier al onze beoordelingen

by Jasper/Melissa on
Fantastisch!

Vandaag zijn mijn vrouw en ik bij Marcella geweest voor een lichaamsmassage en gezichtsbehandeling. Door de warme, klantvriendelijke sfeer en de kwaliteitsbehandeling loop je na een uur ontspannen en als herboren naar buiten.
Bedankt voor de goede service!

by Helene on
Feeling Good

Ik ben al jaren fan en vaste klant bij The Beauty Specialist, in goede én slechte tijden. Voor mijn bruiloft en nu ik ziek ben. En met name in deze tijd waar ik de strijd aanga met iets in mijn lichaam wat er niet hoort, zijn Marcella en haar team een grote steun, zowel letterlijk als met de behandelingen in de salon. Verzorgd het ziekenhuis in én uit. En door mij regelmatig lekker te laten verwennen, van gezicht, rug tot de voeten ben ik extra lief voor mijn lichaam en geest in deze tijd. En naast alle bijwerkingen van mijn behandelingen is de bijwerking van je laten verwennen bij de Beauty Specialist dat je er alleen maar van gaat stralen, zowel van binnen als van buiten. Kortom: met een beetje hulp van Marcella en haar team en de 'potjes' van Matis en Pupa ziet niemand dat ik ziek ben.

by Fatima on
Permanente Make-up

Voor wie twijfelt aan permanente make-up; ik zeg doen!
Kelly heeft mijn wenkbrauwen geweldig mooi gemaakt. Opgevuld met 'haartjes' die niet van echt zijn te onderscheiden. Zeer vakkundig en goede nazorg.

by Danielle on
Cadeautje

Wat een cadeautje... En dat is dan letterlijk en figuurlijk,want ik kreeg de behandeling cadeau! 90 minuten lang een duo massage, gezichtsbehandeling en totale ontspanning! Ik kijk uit naar de volgende afspraak!!! 😃

by Mieke on

Vandaag weer bij Marcella geweest. Fijne gezichtsbehandeling en pedicure behandeling voor mijn voeten.

Gastvrij, zeer kundig en je krijgt een goed persoonlijk advies.

Ben heel tevreden en de volgende afspraak staat al weer vast.

Page 1 of 5:
«
 
 
1
2
3
4
5
 
»
 
Average rating:  
 0 reviews