• Klantenservice:

  Gratis huidadvies & samples

 • Snelle bezorging:

  Op werkdagen voor 14.00 besteld, volgende dag in huis

 • Verzenden:

  Gratis verzenden vanaf €75,-

 • Verrassing:

  Cadeautje vanaf €50,-

Huidoneffenheden verwijderen

Elektrisch epileren 15 min. 38,50
Definitief ontharen van de witte/grijze haren die niet met IPL te behandelen zijn. Door middel van elektrische coagulatie, oftewel, verwarming,  wordt met een dun naaldje het haarzakje verwarmd, waardoor de stamcellen die verantwoordelijk zijn voor de groei van de haren, beschadigd raken en de ontwikkeling van nieuwe haren afneemt. Het haartje wordt vervolgens met een pincet verwijderd en de huid wordt met een kalmerende crème bedekt. Na een aantal behandelingen verdwijnt het haartje permanent. En na iedere behandeling wordt het haartje al dunner en zwakker.

Verwijderen tele’s

Tele’s ,oftewel teleangiësten, zijn enkele gesprongen adertjes in het gelaat. Deze zie je vaak op de wangen, kin en neus. Dit kan een erfelijke aanleg zijn, zwak bindweefsel van de vaten of een slechte verzorging van de huid, bijvoorbeeld als mensen veel buiten zijn zonder bescherming op hun gezicht. Tele’s worden verwijderd door middel van coagulatie therapie, de bleodvaatjes worden dichtgebrand met behulp van een minuscuul naaldje en stroom. Het bloedvaatje word aangeprikt en het bloed schiet terug en wordt via het aderlijke systeem afgevoerd, het vaatje is nu dichtgeschroeid.
Gesprongen adertjes gemiddeld 2 behandelingen nodig, dit hangt af van de ernst van het adertje. De behandeling is niet pijnloos maar het is zeker te doen. Na 4 weken mag de behandeling opnieuw uitgevoerd worden.

Neus 55,00
Wangen 85,00
Neus + wangen 115,00

Verwijderen spinnetje                            50,00

Huidverhefingen en pigment verwijderen
Het PUREBEAU FIBROBLAST apparaat produceert aan het uiteinde van de fibroblast applicator een kleine plasmatische flits. De flits springt vervolgens over op de huid en laat het verdampen, er ontstaat een klein puntje ter grote van een micromillimeter. Het puntje minimaliseert de huid en de directe omgeving. Meerdere gebieden mogelijk. Er ontstaat geen litteken vorming, een nieuwe roze huid word zichtbaar die met de zon vanzelf mee kleurt.

Verwijderen fibroom50,00
Verwijderen fibroom tot 5 stuks 110,00
Verwijderen pigment/vetbultjes tot 5 stuks  110,00

 

Cosmetische Camouflage 45 min.  62,50  (prijs per behandeling)
Eventueel ziekenfonds vergoed. Camoufleren van wijnvlekken, pigmentvlekken, littekens, tattoos, spataderen op de benen.
U komt twee keer in de salon, de eerste keer om de camouflage te maken en aan te brengen, de tweede keer gaat u dit zelf leren. de producten zijn waterproof!

Schrijf in op onze nieuwsbrief!